Shearer: Na ovom Euru postoji samo jedna izvanredna momčad

Foto: Profimedia

ENGLESKA je osvojila svoju grupu i s pet bodova se kao prvoplasirana plasirala u osminu finala Eura. No igra jednog od glavnih favorita za zlato je sve samo ne uvjerljiva. Englezi su pobijedili samo Srbiju 1:0, a s Danskom i Slovenijom su remizirali. Legendarni engleski napadač Alan Shearer je u svojoj kolumni za BBC naglasio da je igra Engleske blijeda i da je se nakon ovog više nitko neće plašiti.

Shearer razočaran Engleskom

"Budimo iskreni. Iako smo neporaženi, primili smo samo jedan gol i osvojili skupinu, način na koji smo to učinili bio je potpuno neinspirativan. Postigli smo samo dva gola u tri utakmice protiv slabašnih protivnika i nijednoj od tih momčadi nisu stvarali velike probleme", piše Shearer pa nastavlja:

"Nogomet u nokaut fazi je potpuno drugačiji od grupne faze, ali nijedna momčad s kojom bi mogli igrati u nastavku turnira neće nas se plašiti na temelju ovoga što smo pokazali. No gledam i prvog favorita Francusku i oni su u sličnoj situaciji kao i mi. Zapravo, jedina izvanredna momčad koju sam vidio na ovom turniru je Španjolska. Svi ostali imaju još puno prostora za poboljšanja.''
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.