Taksist zamolio Yamala da se javi njegovoj nećakinji. Pogledajte njenu reakciju

Foto: Instagram

LAMINE YAMAL nije samo hit među navijačima Barcelone i španjolske reprezentacije nego i među milijunima tinejdžera i posebno tinejdžerica, a jedan je taksist iskoristio slučajno poznanstvo s nogometnom zvijezdom kako bi obradovao nećakinju i nećaka.

Vidjevši da mu u taksi ulazi 17-godišnji superstar, vozač ga je zamolio da snimi videoporuku za svoje mlade fanove u njegovoj obitelji, na što se ovaj rado odazvao. Marca je objavila snimku djece koja su dobila poruku. Pogledajte histeriju koja je nastala kad su djevojčica i njen mlađi brat shvatili tko im se obraća sa zaslona telefona.

Yamal je ove sezone u La Ligi postigao tri i namjestio pet golova u šest utakmica, a bio je i strijelac jedinoga gola za Barcelonu u šokantnom porazu od Monaca 2:1 na startu Lige prvaka. Prošle sezone je kao 16-godišnjak zabio sedam golova uz devet asistencija u okruglih 50 nastupa u svim natjecanjima, a već je sakupio 16 nastupa za seniorsku španjolsku reprezentaciju, među kojima sedam na putu do naslova prvaka na Euru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.