VIDEO Golman Espanyola htio je isprovocirati Mbapppea. Francuzov odgovor je hit

Screenshot: Reddit

REAL MADRID pobijedio je Espanyol 4:1 u utakmici 6. kola španjolske La Lige. Dani Carvajal, Rodrygo, Vinicius Junior i Kylian Mbappe zabili su golove za Real, dok je Espanyol poveo autogolom Thibauta Courtoisa. Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu kao kapetan Reala.

Francuski reprezentativac Kylian Mbappe zabio je gol iz penala na samom kraju utakmice. Gostujući vratar Joan Garcia pokušao je isprovocirati napadača Reala uoči izvođenja jedanaesterca, no nije uspio jer ga Mbappe - nije razumio. "Ne razumijem nijednu riječ koju si mi rekao", poručio mu je Mbappe poslije serije provokacija, nakon čega se počeo smijati.

Kylian Mbappé’s reply to Espanyol’s goalkeeper trying to bother him before taking the penalty: "I don’t understand one f**king word of what you’re telling me"
byu/sosephjr insoccer

Mbappe (25) od rođenja živi u Francuskoj. Igrao je najprije za Monaco, a kasnije i za PSG. Nije imao potrebu učiti druge jezike, a na predstavljanju u Realu pokazao je da je naučio nešto španjolskog. Puno važniji su navijačima Reala golovi koje zabija. Zasad je ove sezone pogodio šest puta u osam utakmica.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.