United i treću utakmicu bez pobjede u Europa ligi. Kramarić igrao u poraz Hoffenheima

Foto: EPA

U DERBIJU večeri u Europskoj ligi Fenerbahče i Manchester United su u Istanbulu odigrali 1:1, a za domaći sastav branio je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković. Crveni vragovi niti u trećem pokušaju nisu upisali pobjedu u Europskoj ligi. Nakon remija protiv Twentea i Porta, ManU je osvojio bod i protiv Fenerbahčea odigravši 1:1.

United je poveo u 15. minuti golom Christiana Eriksena, no turski sastav je izjednačio u 49. minuti golom Youssef En-Nesyrija. Domaćini su u 59. minuti tražili kazneni udarac nakon starta Ugartea nad Osayi-Samuelom, no francuski sudac Turpin nije pokazao na bijelu točku, već je isključio Jose Mourinha na klupi Fenera zbog prigovora. Za Fener, koji ima pet bodova, sigurno je branio Dominik Livaković.

Trojac se odvojio na vrhu

Porto je s 2:0 pobijedio Hoffenheim. Tiago Djalo je u posljednjim trenucima prvog dijela doveo domaćine u prednost, a pobjedu Porta potvrdio je Samu u 75. minuti. Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić igrao je cijeli susret za njemački sastav.

Lyon je kod kuće izgubio od Bešiktaša 0:1, a gol odluke zabio je Gedson Fernandes u 72. minuti. Duje Ćaleta-Car nije nastupio za Lyon. Tottenham, Lazio i Anderlecht su ostvarili i treće pobjede, izdvojivši se na vrhu s maksimalnih devet bodova.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.