Veliki kiks Arsenala kod Bournemoutha. Aston Villa se izjednačila sa Cityjem

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Arsenala propustili su priliku izbiti na vrh ljestvice engleskog prvenstva, u zadnjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola izgubili su na gostovanju kod Bournemoutha s 0:2 (0:0). Arsenal je u 30. minuti ostao bez isključenog Salibe, a domaći su igrača više iskoristili preko Christiea (71') i Kluiverta (79' - 11 m).

Arsenal je tako ostao treći sa 17 bodova, koliko imaju drugi Manchester City i četvrta Aston Villa, dok bod više ima vodeći Liverpool. Bournemouth je skočio na 10. mjesto s 11 bodova. Arsenal je i jedan od suparnika Dinama u ovosezonskoj Ligi prvaka, ova dva kluba sastat će se u Londonu 22. siječnja.

Tottenham i Villa slavili

Ranije su se nogometaši Aston Ville bodovno poravnali s Manchester Cityjem, odnosno stigli su na samo bod zaostatka za vodećim Liverpoolom na vrhu ljestvice engleskog prvenstva 3:1 (1:1) gostujućom pobjedom protiv Fulhama u susretu 8. kola. 

U prvoj utakmici 8. kola je Tottenham Hotspur na svom stadionu nakon preokreta svladao West Ham United sa 4:1 (1:1). Gosti su poveli golom Kudusa (18'), no Kuluševski (36') je uspio poravnati prije odlaska na odmor, da bi početkom nastavka domaći zabili tri gola u osam minuta i riješili pitanje pobjednika preko Bissoume (52'), Oreole (55' - ag) i Sona (60').

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.