Rukometaši iz Vinkovaca razbili staklo i izvukli vozača iz prevrnutog kamiona na A3

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

U RANIM popodnevnim satima subote se na autocesti A3 prevrnuo kamion. Promet je tamo bio satima potpuno prekinut, a oko 18 sati otvoren je jedan krak. Iz policije su rekli tek da je na autocesti došlo do prevrtanja kamiona, koji je blokirao sve tri kolničke trake. Vozač kamiona je zatražio liječničku pomoć te je prevezen u Opću bolnicu Pakrac. Prema prvim informacijama, nije zadobio teže ozljede.

Vozaču su odmah nakon nesreće u pomoć priskočiti rukometaši vinkovačke Spačve, koji su se slučajno našli na mjestu nesreće jer su bili na putu za utakmicu sedmog kola hrvatske rukometne lige u Karlovcu. Odmah su izašli iz autobusa, razbili vjetrobransko staklo i izvukli vozača iz prevrnutog kamiona te mu pružili pomoć do dolaska hitne.

Nažalost, utakmica u Karlovcu danas neće biti odigrana. Zbog teške prometne nesreće koju smo i sami za dlaku izbjegli...

Objavljuje RK Bjelin Spačva VinkovciSubota, 19. listopada 2024.

"Nažalost, utakmica u Karlovcu danas neće biti odigrana. Zbog teške prometne nesreće, koju smo i sami za dlaku izbjegli, nismo uspjeli na vrijeme doći do Karlovca. Na otprilike pola puta do Karlovca svjedočili smo prevrtanju kamiona direktno ispred nas.

Odmah nakon nesreće naši dečki su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspjeli probiti staklo i izvući ga iz kamiona, pri čemu su i sami zadobili ozljede na rukama od krhotina stakla. Uz to, pružili smo vozaču prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo stigli na vrijeme", podijelio je rukometni klub Spačva Vinkovci na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.