VIDEO Kane zabio hat-trick za pobjedu Bayerna protiv Stuttgarta

Foto: EPA

ENGLESKI napadač Harry Kane postigao je svoj prvi bundesligaški hat-trick u ovoj sezoni, a Bayern je na Allianz Areni svladao Stuttgart sa 4:0 u sedmom kolu njemačkog prvenstvate se vratio na čelo ljestvice. Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Stuttgart se dobro držao u prve dvije trećine utakmice i do promašene prilike Joshe Vagnomana u 55. minuti bio ravnopravan suparnik. No u posljednjih se 30 minuta utakmice gostujuća obrana raspala pod naletima Bavaraca, a da nije bilo raspoloženog vratara Alexandera Nubela pobjeda domaće momčadi mogla je biti i uvjerljivija. Gostujuća vrata otključao je Harry Kane dalekometnim preciznim prizemnim udarcem u 57. minuti.

Coman zaključio priču u 89. minuti

U 61. i 80. minuti kapetan engleske reprezentacije bio je na pravom mjestu nakon odbijenih lopti i lakoćom ih pospremio u mrežu, s time da je pogodak iz 80. minute sporan zbog Saneovog zaleđa u začetku akcije, na koju nije reagirala VAR soba. Bayernovu pobjedu začinio je Kingsley Coman pogotkom u 89. minuti.

Bayern i RB Leipzig imaju po 17 bodova nakon sedam kola, a Bavarci su na vrhu ljestvice Bundeslige zbog bolje gol-razlike. Freiburg je treći sa 15 bodova. Stuttgart je pao na devetu poziciju sa devet bodova.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.