VIDEO Reprezentaciju dočekalo oko 300 ljudi. Igrači brzo napustili aerodrom

Foto: Robert Anic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija vratila se u Hrvatsku nakon što je za nju završilo Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Trajalo je tri utakmice grupne faze, koju je momčad Zlatka Dalića završila kao trećeplasirana u skupini B. S tek dva osvojena boda iz utakmica protiv Španjolske (0:3), Albanije (2:2) i Italije (1:1) nije uspjela ući u krug četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije i nastaviti turnir.

Izbornik i igrači vratili su se danas oko 13 sati u Hrvatsku. Njihov dolazak u zagrebačku zračnu luku očekivao se oko 11:10, no zbog kašnjenja u polasku, sletio je u zagrebačku zračnu luku s dva sata zakašnjenja. U Njemačkoj su ostali Josip Stanišić, Marin Pongračić i Luka Sučić, koji su umjesto u Zagreb krenuli na put prema Münchenu. 

Hrvatska reprezentacija stigla u Zagreb nakon ispadanja s Eura

Objavljuje Index.hr u Srijeda, 26. lipnja 2024.

Ovacije za Modrića

Među prvima su iz aviona pred oko 300-tinjak navijača izašali Borna Sosa i Bruno Petković. Zaputili su se među njih i podijelili autograme. Sosa je dao i kratku izjavu.

Foto: Index

"I dalje smo tužni što je završilo ovako kako je završilo. Smatramo da je moglo biti i u drugom smjeru s obzirom na to što smo pokazali protiv Italije. To je nogomet, kao što je izbornik rekao, treba biti dostojanstven u porazima. Ne mogu opisati koliko je lijepo bilo slušati himnu gdje je 80 posto stadiona hrvatski navijači. Upravo zato mi je bilo žao što nismo išli dalje", izjavio je.

Najveći pljesak i ovacije dobio je Luka Modrić. "Luka, Luka, Luka...", odjekivalo je zračnom lukom čim se pojavio pred navijačima. Zaputio se prema njima, podijelio nekoliko autograma i strpljivo se fotografirao s njima. 

Foto: Index

Glasan pljesak koju sekundu kasnije dobili su i Joško Gvardiol i izbornik Zlatko Dalić. 

Igrači su krenuli prema autobusu reprezentacije i ubrzo napustili zračnu luku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.