Vučić: Ovo je debakl Srbije. Zabija nam igrač od pet tisuća eura

Foto: Antonio Ahel/ATAImages ,PIXSELL

SRBIJA je ispala s EP-a sa samo dva boda u tri utakmice skupine, koju je završila kao posljednja. Nakon poraza od Engleske (0:1), remizirala je sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0). Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je neuspjeh Piksijeve reprezentacije komentirao u Bruxellesu.

"Slažem se da je ovo debakl. Da, ovo je sport, samo mi smo dali puno para za taj sport i ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem kad izgubite od Engleske, koja je loša, nije problem kad izgubite od Njemačke ili Španjolske, ali je problem kad izgubite od Slovenije koja tri i pol puta manje košta od igrača Srbije", rekao je Vučić pa je nastavio:

''Zabija nam igrač od pet tisuća eura''

"Problem je kad vam igrač Celja, koji zarađuje pet tisuća eura mjesečno, daje golove jer nema nikoga da ga isprati. Puno ulažemo u infrastrukturu i plaće funkcionera u Savezu, iako će oni reći da od UEFA-e dobivaju novac. To su gluposti i prazne priče izbornika i svih ostalih. Ulažemo ogroman novac i građani Srbije su zaslužili bolji rezultat'', dodao je Vučić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.