Medvedev: Ne snima Hollywood uzalud filmove o građanskom ratu u Americi

Foto: EPA

Dmitrij Medvedev, bivši ruski predsjednik i aktualni zamjenik šefa ruskog Vijeća sigurnosti, iznio je na Telegramu svoje predviđanje o zapadnim sankcijama protiv Rusije.

"Donald Trump je uvrijeđen sadašnjom administracijom i prijeti ukidanjem sankcija Rusiji. Hoće li ih ukinuti ako bude izabran? Naravno da neće. Unatoč svojoj naizgled 'nesistemskoj' prirodi, Trump je u konačnici sistemski karakter. 

Da, on je ekstravagantni narcisoidni tip, ali je i pragmatik. Trump, kao poslovni čovjek, razumije da sankcije štete dominaciji dolara u svijetu. No ne toliko da organizira revoluciju u SAD-u i ide protiv antiruske linije ozloglašene duboke države, koja je mnogo jača od bilo kojeg Trumpa", napisao je Medvedev. 

"Kamali će pripremiti lijepe besmislene govore"

"A što je s Harris? Ni od nje ne treba očekivati ​​nikakva iznenađenja. Neiskusna je i, kako njezini neprijatelji tvrde, jednostavno glupa. Pripremit će joj lijepe besmislene govore i dosadne točne odgovore na pitanja koje će uz zarazan osmijeh čitati s telepromptera.

Sankcije protiv SSSR-a postojale su cijelo 20. stoljeće. Vratile su se u 21. stoljeću u neviđenim razmjerima. Dakle, za sve nas - sankcije zauvijek. Ili bolje rečeno, do sloma Sjedinjenih Država tijekom neizbježnog novog građanskog rata. Uostalom, ne snima uzalud Hollywood filmove o tome", dodao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.