U Rusiji ubijen vojnik, pripremili su mu sačekušu. Nedavno se vratio s bojišnice

Screenshot: X

U selu Melenki u Moskovskoj oblasti jutros je ubijen 44-godišnji Nikita Klenkov. Ura.ru piše kako je Klenkov bio zamjenik zapovjednika vojne jedinice, dok medij Važne priče navodi da je riječ o visokorangiranom časniku ruske vojne obavještajne službe (GRU). 

Počinitelj je uspio pobjeći s mjesta događaja i policajci tragaju za njim. Prema preliminarnim informacijama, ubojica je oko 9 sati po lokalnom vremenu ispalio najmanje tri metka na Klenkova. Meci su pogodili bočno staklo na žrtvinom automobilu. 

Pokrenut kazneni postupak

Klenkov je preminuo na mjestu događaja, a njegov automobil se zabio u ogradu. Na teren su izašli istražitelji i forenzičari kako bi pregledali mjesto zločina, ispitali svjedoke te utvrdili potencijalne motive. Ruska državna novinska agencija Tass, pozivajući se na izvore u policiji, piše kako se radi o naručenom ubojstvu. 

Telegram kanal Baza javlja kako se traga za vozačem sivog Mitsubishija Outlandera. Istražni odbor Ruske Federacije za Moskovsku oblast izvijestio je da je pokrenut kazneni postupak u vezi s ubojstvom i nezakonitom distribucijom oružja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.