FOTO Forthing U-Tour na hrvatskim cestama: Luksuzni MPV s brojnim adutima

Foto: Forthing

KAO i u slučaju prethodno lansiranog SUV modela, i ovdje se radi o vrlo konkurentnoj ponudi odlične cijene.

Luksuz nikad nije bio jeftiniji, a u ovom slučaju govorimo o 32.990 eura. Na prvu ne zvuči malo, ali stvari postaju jasnije kad kažemo da se radi o luksuznom monovolumenu sa sedam sjedala u top izvedbi opremljenosti.

Upravo tako, Forthing U-Tour se nudi s jednim paketom opreme koji daje naglasak na maksimalan komfor svih putnika uz prostranost i varijabilnu unutrašnjost. Interijer vozila opremljen je eko kožom te su prvi i drugi red sjedala dodatno opremljeni grijanjem i ventilacijom, dok je vozačevo sjedalo osim navedenog opremljeno i opcijom masaže i podešavanjem lumbalnog djela sjedala.

Sigurnosna logistika je potpuna i uključuje ABS/ESP sustav iz Boscha, upozorenje za promjenu trake, upozorenje na udar sprijeda te na nalet vozila straga, kameru s panoramskim pogledom od 360 stupnjeva, prednje i stražnje parking senzore.

Ispod poklopca je stari znanac – Mitsubishijev 1.5-litreni četverocilindrični turbo motor snage 177 KS uparen sa sedmerostupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (7-DCT) kojeg potpisuje Magna Steyr.

Kupcima se na izbor nudi četiri metalik boje i to bez nadoplate. U spomenutu cijenu od 32.990 eura ulazi i jamstvo od 5 godina i 100.000 km. Vozilo se može pogledati u salonu Auto Hrvatske u Zagrebu gdje se nalazi i servis. I za kraj recimo kako je u planu otvaranje ovlaštenih servisnih mjesta i u većim gradovima u Hrvatskoj.

>> Cjenik Forthing U-Tour možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.