Kultna Isetta je dobila nasljednika, stigla je i ljetna verzija

Foto: Microlino

MICROLINO je nakon brojnih problema pokrenuo proizvodnju električne minijature, a sad je stigla i ekskluzivnija verzija. 

Ime joj je Spiaggina, a načelno se radi o preradi postojećeg modela. Koncept je predstavljen prije dvije godine, a sada je na istom mjestu predstavljena proizvodna izvedba. Duhovni nasljednik Isette sada ima i verziju za plažu, odnosno izvedbu kod koje su uklonjeni bočni i stražnji prozor te je ugrađen platneni krov. Prevedeno, iznad linije koja dijeli plavi i bijeli dio automobila ostali su samo vjetrobran i okvir koji nosi lako sklopivi krov. 

Uz ovu plavo-bijelu kombinaciju nudit će se i crno-zelena, dok će kabina biti presvučena "veganskom kožom“ s karakteristikom vodootpornosti. Spomenimo ovdje i digitalni kokpit te 230 litara prtljažnika. 

Dvosjed pokreće elektromotor snage 17 KS napajan iz baterije kapaciteta tek 10.5 kWh. Juri do 90 km/h, a doseg je 177 km. Nažalost, ovo prometalo nećete često vidjeti jer je cijena doista paprena. Početak je na 24.990 eura, što je iznos za koji se može kupiti i pristojni kompakt. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.