Nogometaši Bayerna preuzeli nove automobile, pogledajte što voze

Foto: Audi

SURADNJA Bayerna i diva iz Ingolstadta nastavlja se i u novoj sezoni. 

Nogometaši vole Audije, a oni iz prve postave Bayerna dobit će ih na poklon. Članovi nogometnog kluba koji je glavni krivac za jedan od najvećih debakla Dinama imat će priliku u novoj sezoni voziti najnovije Audijeve modele. 

Igrači, treneri i dužnosnici FC Bayern Münchena dobili su nova službena vozila za tekuću nogometnu sezonu. Pritom se nastavlja praksa iz 2020. godine prema kojoj se flota u potpunosti sastoji od električnih vozila.

Superzvijezda Harry Kane, njemački kapetan Joshua Kimmich, glavni trener Vincent Kompany i vratar Manuel Neuer vozit će Audi SQ8 e-tron. Njemački reprezentativac Jamal Musiala odlučio se za Audi Q6 e-tron, a zvijezda u usponu Aleksandar Pavlović za Audi Q4 e-tron.

Poput središnjeg braniča Dayota Upamecana, pomoćni treneri odabrali su Audi SQ6 e-tron, koji, između ostalog, karakterizira velik doseg od skoro 600 km. Audi RS e-tron GT performance ove će sezone voziti Thomas Müller, Konrad Laimer i Leon Goretzka. 

Jedanaest zaposlenika Audija, odabranih među mnogima koji su se prijavili preko intraneta tvrtke, predalo je ključeve timu i s njima moglo provesti neko vrijeme. Zvijezde su ostavile dovoljno vremena za autograme i selfieje s obožavateljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.