U Njemačkoj se priprema super-Duster, evo kako će izgledati

Foto: Carpoint

NJEMAČKI diler najavio je tuning kit za novi Duster. 

I dok se treća generacija Dustera još nije u potpunosti udomaćila na europskom tržištu, iz Njemačke dolazi najava nadogradnje koju bi mnogi voljeli vidjeti na svojem rumunjskom SUV-u. Tiče se posljednje generacije Dustera, a nalazi se u ponudi Carpointa. 

Dacia Duster Carpoint Edition je najavljena s nekoliko rendera, a otkriva kako jedina mehanička nadogradnja zadire u ovjes. Točnije, radi se o standardnom setu za spuštanje vozila, što na vozilu ovog tipa i nema previše smisla. Osim, dakako, ako vlasnik ne planira sići s asfalta, što se itekako kosi s namjenom ovog modela. 

 

Welche Farbe würdest du nehmen?😍🎨 Ein kurzer Vorgeschmack zu unserer neuen Carpoint Edition.😁🎉 Wir verkaufen den neuen...

Objavljuje Carpoint GmbHČetvrtak, 12. rujna 2024.

Kako god, tung kit donosi nove naplatke većeg promjera te karoserijske nadogradnje u vidu proširenja blatobrana, detalje karoserije, folije i dodatni usisnik na poklopcu motora. Zasad nema govora o preinakama na pogonu, pa najsnažnija opcija ostaje hibrid sa 140 KS. Vjerojatnije je stoga da će se ponuditi kit za povećanje maksimalnih karakteristika na 1.3 TCE motoru s tvorničkih 130 KS, ali i AWD pogonom kao opcijom. 

Cijena i točan termin starta prodaje još uvijek nisu obznanjeni. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.