Cameron Diaz otkrila zašto se odlučila povući iz glume prije 10 godina

Foto: Profimedia

AMERIČKA glumica Cameron Diaz u nedavnom je gostovanju na summitu Fortune’s Most Powerful Women otkrila zašto se prije deset godina povukla iz svijeta glume. Posljednji filmovi u kojima se glumica pojavila bili su Annie, The Sex Tape i The Other Woman.

Glumica će se u svijet filma vratiti iduće godine, i to u Netflixovoj akcijskoj komediji Back in Action, uz Jamieja Foxxa. To će biti prvi film u kojem se pojavila u jedanaest godina. Kako je objasnila govoreći na summitu, iz Hollywooda se povukla kako bi se više posvetila obitelji i pokrenula nekoliko poduzetničkih projekata. 

"Za mene je to bila nužna stvar. Osjećala sam da to moram učiniti kako bih ponovno stekla kontrolu nad svojim životom. I, iskreno, ništa drugo me nije zanimalo", rekla je Diaz obraćajući se prisutnima na Fortune’s Most Powerful Women, izvještava Variety.

Objasnila je i da nijedna ponuda koju je u to vrijeme dobila nije bila dovoljno dobra da bi promijenila njezinu odluku. 

"Nijedno mišljenje, nijedan uspjeh, nijedna ponuda ili išta drugo nisu mogli promijeniti moju odluku da se posvetim brizi o sebi i izgradnji života kakvog sam zaista željela. Sve se svodi na pitanje: oko čega ste strastveni? Za mene je to bila izgradnja obitelji", dodala je glumica. 

Glumicu ponovno gledamo u filmu u siječnju 2025. godine

Akcijska komedija Back in Action na Netflix dolazi 17. siječnja 2025. godine, a radnja prati dvoje bivših CIA špijuna koje će utjeloviti Jamie Foxx i Cameron Diaz. Ovi bivši špijuni moraju se vratiti u svijet koji su napustili nakon što se razotkriju njihovi tajni identiteti i životi im postanu ugroženi.

Film je režirao Seth Gordon, a u njemu još glume Andrew Scott, Glenn Close i Kyle Chandler, izvještava Variety. Dosad je objavljena samo fotografija iz filma koja prikazuje Diaza i Foxxa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.