Dokumentarac o istinitom zločinu druga je najgledanija serija na Netflixu

Screenshot: Youtube

OVIH dana svi pričaju o prvom dijelu četvrte sezone serije Emily in Paris, pa ne čudi da je upravo to najgledaniji naslov. Međutim, ljubitelji krimića zaluđeni su dokumentarcem American Murder: Laci Peterson.

Radnja se vrti oko trudne Laci Peterson koja je u prosincu 2002. nestala iz svog doma u Modestu u Kaliforniji, u kojem je živjela sa suprugom Scottom Petersonom. Jeziva priča privukla je pozornost nacije i mjesecima je bila glavna vijest svih medija, sve dok policija nije došla do šokantnog otkrića.

Trodijelni dokumentarac sadrži detaljne intervjue s detektivima, odvjetnicima i porotnicima uključenima u slučaj, uz nikad viđeni razgovor s Petersoninom mamom Sharon Rocha, koja nije javno govorila o kćerinom nestanku do sada.

"Sharon je vršila pritisak kada je Laci nestala, ali nikada nije sjela i dala intervju", rekla je za Netflix redateljica dokumentarca Skye Borgman.

Borgman je nastavila: "Nije lako nakon 20 godina pričati o tome ispred kamera, ali htjeli smo da ova serija bude o Laci, da je vratimo u svijest. Sharon je govorila o tome kako je Laci još uvijek s njima, kao i njezin nerođeni sin Cooner."

Sve tri epizode American Murder: Laci Peterson dostupne su za gledanje na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.