Drugi najgledaniji film na Netflixu star je 10 godina. Ima 33 milijuna sati gledanja

Screenshot: Youtube

TEK što je stigao na Netflix, unatoč lošim recenzijama kritičara, film The Union s Halle Berry i Markom Wahlbergom smjestio se na prvo mjesto najgledanijih naslova. Ima preko 60 milijuna sati gledanja. Odmah iza njega je Kingsman: The Secret Service, film star čak deset godina, u kojem glume Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson i Michael Caine.

O čemu se radi u filmu?

Izabrani mladići i djevojke postaju vitezovi novoga doba, a njihovo djelovanje unutar tajne službe Kingsman odvija se u maksimalnoj diskreciji. No da bi došli do ove laskave titule, potencijalni agenti moraju proći ne samo specijalnu obuku nego i usvojiti cijeli niz manira pripadnika visokog društva, promijeniti izgled, način odijevanja i govor. To će im pasti puno teže od zadataka kojima će se baviti kao profesionalci.

 

Film je snimljen prema poznatom stripu o britanskom agentu veteranu koji unovačuje mlade snage u posebnu jedinicu, a na IMDb-ju ima ocjenu 7.7 od 10.

Samim time što se pozicionirao tako visoko na ljestvici najgledanijih filmova deset godina nakon kinematografskog izdanja, jasno daje do znanja da je s razlogom jedan od bolje ocijenjenih filmova redatelja Matthewa Vaughna.

Kingsman: The Secret Service u proteklih tjedan dana skupio je 33 milijuna sati gledanja. Na trećem mjestu je nastavak Kingsman: The Golden Circle, s više od 22 milijuna sati gledanja.

Dosad su objavljena tri filma iz serijala Kingsman. Prvi film Kingsman: Secret Service prikazan je 2014. godine, a potom je 2017. izašao i Kingsman: Golden Circle kao drugi dio. No serijal je dobio i prednastavak pod nazivom The King's Man, koji je emitiran 2021. godine. Redatelj Matthew Vaughn otkrio je da želi što prije započeti sa snimanjem trećeg dijela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.