Stigao je trailer za prednastavak kultnog filma iz 60-ih, obožavatelji su podijeljeni

Screenshot: YouTube/Paramount+

PARAMOUNT+ objavio je službeni trailer za psihološki triler Apartment 7A, prednastavak kultnog klasika Rosemaryna beba iz 1968. godine, kojim se proslavila Mia Farrow. Film je režirala Natalie Erika James, koja je također radila na scenariju uz Christiana Whitea i Skylar James.

Glavnu ulogu u filmu igra Julia Garner, zvijezda serije Ozark, dobitnica tri Emmyja. Ostatak glumačke postave čine Dianne Wiest, Kevin McNally, Jim Sturgess, Marli Siu, Andrew Buchan, Rosy McEwen i Kobna Holdbrook-Smith.

Apartment 7A prati Terry Gionoffrio (Garner), ambicioznu mladu plesačicu iz New Yorka koja se nakon ozljede preseli u luksuznu stambenu zgradu zvanu Bramford, u kojoj živi imućni stariji par (Wiest i McNally). Kad joj susjed i brodvejski producent (Sturgess) ponudi novu priliku za slavu, Terry pristaje na njegovu ponudu, ali nije svjesna noćne more koja ju čeka.

Producenti filma Apartment 7A su John Krasinski, Allyson Seeger, Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller.

 

Obožavatelji su podijeljeni oko nadolazećeg filma

Iako su reakcije na YouTubeu većinom pozitivne, korisnici ostalih društvenih mreža malo su skeptični oko nadolazećeg prednastavka.

"Ne znam što misliti o ovome. Nadao sam se da će prednastavak Rosemaryne bebe biti o povijesti zgrade, ali ovo mi izgleda identično originalu, samo što ima drukčiju protagonisticu", napisao je prvi razočarani obožavatelj na Redditu.

"Ma dajte, ako već morate raditi spin-off Rosemaryne bebe, mogli ste se fokusirati na bilo koju drugu priču iz tog svijeta, a ne na lika čija nam je sudbina već poznata", dodao je drugi. 

"Imao sam niska očekivanja i svejedno sam razočaran ovim trailerom", dodao je treći.

"Dat ću šansu ovom filmu zbog Dianne Wiest, već duže vrijeme nisam je vidio nigdje", napisao je obožavatelj koji je optimističniji oko filma.

"Upravo sam pogledao Archive 81, tako da sam spreman na još jednu jezivu zgradu punu članova kulta", dodao je drugi.

Apartment 7A imat će premijeru na streaming-servisu Paramount+ 27. rujna ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.