Poznata pastry chefica Petra Jelenić prelazi u restoran Mate Jankovića

Foto: FB/Mate Janković

NAŠA najpoznatija pastry chefica Petra Jelenić, poznata po emisiji Slatka kuharica, čija se treća sezona počela prikazivati u nedjelju, uskoro prelazi u restoran SOL tapas na hrvatski našeg poznatog chefa Mate Jankovića.

Janković je tu vijest potvrdio na svojem Facebook profilu, otkrivši da mu je velika želja surađivati s vrhunskim kolegicama i kolegama, a za slastičarku Petru Jelenić napisao je da je upravo to.

Poboljšat će ponudu slastica u Soli

"Dolaskom Petre poboljšat ćemo ponudu slastica u Soli i pokrenuti ju u Gradskoj kavani. Jako se radujemo suradnji jer je riječ o vrhunskom profesionalcu ogromnog znanja. Time na dobitku nisu samo naši gosti, već će i cijeli tim imati priliku učiti i raditi s osobom koja voli svoj posao i najbolji je promotor slastičarstva u Hrvatskoj", napisao je Janković i poželio dobrodošlicu novoj kolegici.

Petra Jelenić vodila je slastičarnicu Mak na konac, bila je glavna slastičarka Maistre te otvorila pop up na Gornjem gradu, a zatim je i  otvorila Salo, dnevni bistro i pekarnu na Dolcu, zajedno sa chefom Tvrtkom Šakotom i Matijom Pawlisonom Belkovićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.