Žena pokazala kako radi špagete, ljudi u šoku: "Nisam Talijan, ali ovo me uznemirilo"

Foto: TikTok

NEOBIČAN način pripremanja nekih jela na društvenim mrežama često izazove čuđenje i potakne ljude na raspravu, a upravo to se dogodilo kada je tiktokerica koja stoji iza profila Food in Window, a koja sebe naziva cheficom, pokazala kako priprema špagete.

"Ovo sam naučila u Italiji", govori ona na početku videa u kojemu se vidi kako je u posudu za pečenje stavila staklenku s umakom od rajčice i u nju umočila špagete, da bi ih koji trenutak kasnije izvadila i rasporedila po posudi za pečenje te prelila tim istim umakom od rajčice, dodavši luk i hrpu češnjaka.

@foodinwindow #KitchenHacks #Recipe #recipes #food #Foodie #foodtiktok #FoodTok #foodies #fyp #foryou #tiktok #blowthisup #xyzbca #viral #trending #foyou #foodwindow #FoodLover ♬ I'm So Hungry - Karter Zaher

Sve je to zatim prelila maslinovim uljem, kako se špagete ne bi slijepile, a onda je dodala i vodu kako bi sve špagete bile umočene. To je malo promiješala, stavila u pećnicu, a prije nego što je jelo bilo gotovo, izvadila ga je iz pećnice i dodala ribani sir te vratila u pećnicu da se zapeče.

"Ja sam Talijan, a ovaj me video skoro ubio"

Jelo je na kraju izgledalo kao lazanje, a svoje je pratitelje šokirala kada je te špagete počela jesti s kiselim krastavcima. Mnogima ovo nije "sjelo", neki su joj napisali da u Italiji ne koriste kupovne umake, ali onda su se složili da je korištenje kupovnog umaka najmanji problem u cijeloj ovoj priči.  

"Ja sam Talijan, a ovaj me video skoro ubio", "Nisam iz Italije, ali ovo me uzrujalo", "Ovo je razlog zašto ne volim jesti kad sam u gostima", "U kojoj Italiji si ovo naučila?", "Ali zašto si tjesteninu na početku umočila u umak?", samo su neki od komentara uzrujanih pratitelja. 

Ovo nije baš najsretniji način za pripremu bilo kakve tjestenine, no ako se zaželite nekih brzih i jednostavnih jela s tjesteninom, OVDJE pronađite deset super recepata za jela s tjesteninom kakva bi rado jeli i Talijani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.