Ususret izboru za Miss Hrvatske, Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala

Fotografije: Nikola Klobučarić/Press

SINOĆ je u sklopu humanitarne večeri na kojoj su se skupljala sredstva za obnovu materinskog odjela Caritasove "Kuće ljubavi" proglašeno 12 finalistica za Miss Hrvatske 2015.

Nastavak puta prema tituli najljepše Hrvatice izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj.



A prema tvrdnjama koje stižu iz organizacije izbora "na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj je odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala pa će večeras na pozornici hotela Omorika u Crikvenici nastupiti samo 11 natjecateljica".

"Iskreno nas žalosti što je došlo do neslaganja s organizatorima izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije i što su Ivanu nekoliko sati prije velike završnice povukli iz natjecanja. Ivana je miljenica internetskih surfera, postigla je sjajne rezultate u svim anketama i mnogi su je smatrali favoritkinjom. Ono što nas je najviše rastužilo su Ivanine suze i njena očigledna želja da ostane u Crikvenici", kažu direktorice izbora.

Organizatori izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije, koje se ovim navodima direktno proziva, poručili su da će svoje viđenje događaja iznijeti danas u poslijepodnevnim satima. Nadajmo se da će tada biti jasnije što se točno dogodilo.

S druge strane, za večerašnji spektakl sve je spremno, poručuju iz direkcije.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.