Christina Aguilera nastupila u kratkoj haljini. Fanovi: "Premršava je"

Foto: Instagram

Christina Aguilera gostovala je ovog vikenda na talijanskom modnom događaju Dolce & Gabbana Alta Moda koji je održan na Sardiniji.

Ova 43-godišnja pop ikona prošetala je puna samopouzdanja u lepršavoj jarkoružičastoj kratkoj haljini i čizmama iznad koljena iste boje. U toj modnoj kombinaciji izašla je na binu, ali se presvlačila nekoliko puta. Video koji je objavila na svom Instagram profilu izazvao je brojne komentare njezinih obožavatelja te je skupila više od 235.000 lajkova. 

"Laku noć", napisala je ispod objave. Komentari obožavatelja bili su podijeljeni i dok su jedni pisali da izgleda predobro, drugi su komentirali kako je bolje izgledala s nekoliko kilograma više. "Ima li tko zgodniji od tebe?", Je l' ovo Barbi?", "Izgledaš predivno", častili su je komplimentima fanovi. "Imala je predivne obline", napisala je jedna od pratiteljica i dodala kako je šteta što je izgubila previše kilograma. 

Nedavno je šokirala fanove drastičnom transformacijom

Podsjećamo, nedavno je Christina održala koncert u Meksiku pokazavši tada prvi put u javnosti veliki gubitak kilograma. Fanovi su tada nagađali da pjevačica uzima Ozempic, lijek za dijabetes koji je postao popularna metoda mršavljenja slavnih. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.