Pjevač grupe Boyzone pozvao na promjene u glazbenoj industriji nakon Liamove smrti

Foto: Profimedia/EPA

Mikey Graham iz irskog benda Boyzone pozvao je izdavačke kuće na velike promjene nakon smrti Liama Paynea (31).

"Slava može biti štetna"

"Mislim da bi bila mudra odluka za izdavačke kuće da od sada imaju psihologe na svom popisu kao obveznu skrb za ranjivost svojih mladih talenata. Slava može biti vrlo štetna, osobito u današnjem svijetu. Puno novca. Nikoga nema da pomogne. Puno je ljudi koji ti govore 'da'. Nitko iskren", poručio je Graham.

Inače, Boyzone je bio jedan od velikih bendova 90-ih i ranih 2000-tih, a zahvaljujući snažnom vokalu Ronana Keatinga, postao je jedan od najuspješnijih. Osnovan 1993. godine nakon natjecanja na čelu s glazbenim mogulom Louisom Walshom, Keatingu su se pridružili Mikey Graham, Stephen Gately, Shane Lynch i Keith Duffy.

Njihova pjesma iz 1998. godine Picture of You korištena je za film Mr. Bean.

Policija: Prije nesreće se ponašao agresivno

Podsjetimo, Liam je preminuo jučer u Argentini. Britanski pjevač pronađen je mrtav u Buenos Airesu. Pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

I u službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

U Argentini je bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Vijest je šokirala fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama. Obožavatelji se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu, gdje ga je pratilo preko 26 milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.