Elizabeta i Marko u vezi su više od 3 godine. Zajedno rade, a sad su se i vjenčali

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, i njegova dugogodišnja djevojka Elizabeta Ružić danas su se vjenčali u Završju, naselju u Istarskoj županiji. 

Par je u vezi više od tri godine, a sve je krenulo preko Instagrama.

"Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. stoljeća", rekla je Elizabeta u dokumentarcu Ususret Eurosongu u svibnju ove godine.

Mislila je da neće biti drugog spoja

"Elizabeta mi je rekla da, kad je došla doma, upalila je svoju 'heartbreak' playlistu jer je po njoj susret prošao grozno, ali po meni je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku: 'Ej, kad ćemo opet?'" dodao je Marko.

Elizabeta je mislila da se više nikad neće vidjeti.

"Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikada i da mi se lik više nikada neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Frendica se već bila naživcirala misleći -  kako sam to uspjela zeznuti", rekla je Elizabeta.

Glazba ih povezuje

Glazba im je zajednička poveznica. Upravo Elizabeta stoji iza vizualnog projekta Baby Lasagne i pomaže mu oko stajlinga.

"Kada smo se upoznavali, bilo je očito da je glazba tu i da će uvijek biti tu, pa sad bilo više ili manje. Ali bilo je uvijek jasno da on neće tako lako odustati od glazbe", rekla je Elizabeta, a Marko dodao: 

"Vjerujem u njezin glazbeni ukus. Ona je isto završila školu za klavir pa je smatram barem djelomično glazbenicom. Vjerujem njezinom ukusu i procjeni tako da sve pjesme koje ste čuli od Baby Lasagne, ona je rekla 'da' tim pjesmama. Treba znati slušati. Često ego ne da, pogotovo taj muški ego... ali na kraju se isplati."

Zaslužna je za njegove spotove

Elizabeta i Marko danas poslovno surađuju. Kada je Marko krajem kolovoza objavio novu pjesmu Biggie Boom Boom, rekao je da mu je suradnja s Elizabetom "najbolja stvar projekta". 

"Ja sam najsretniji gad ikada. Dijeljenje kreativnog procesa s ovom šašavom damom jedna je od najboljih stvari u ovom projektu. Radimo to otkad smo se upoznali i još uvijek smo u tome", napisao je tada Marko uz fotografije s Elizabetom. Ona je zaslužna i za njegove prethodne spotove.

Marko je upravo zbog Elizabete zavolio mačke jer je ona "imala najmazniju mačku na svijetu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.