Madonnin brat u starom videu: Uhitit će te ako se budeš samozadovoljavala na sceni

Foto: Profimedia

Prošlo je nekoliko dana otkako je Madonna odala počast svojem preminulom bratu Christopheru Cicconeu, koji je bio njezin plesač, osobni stilist i umjetnički direktor. Njezini obožavatelji na društvenim mrežama i dalje dijele njihove zajedničke snimke.

"Policija je ovdje"

Jedna od tih snimaka prikazuje pokojnog Christophera kako govori Madonni da je policija prisutna i da će je uhititi ako izvede scenu samozadovoljavanja na pozornici, izvještava Daily Mail. "Policija je ovdje. Večeras ne smiješ izvesti scenu samozadovoljavanja jer će te uhititi", kaže brat Madonni.

"Zaista? U redu, vidjet ćemo što će se dogoditi", odgovara Madonna sa smiješkom. Christopher je i dalje ozbiljan, upozoravajući je da će je, ako to učini, nakon nastupa stvarno uhititi. Madonna ga tada pita što se točno smatra samozadovoljavanjem, a on joj zatim objašnjava: "Kad gurneš ruku u međunožje."

Snimka, koja je postala viralna, zapravo je isječak iz dokumentarca Truth or Dare. Poznato je da su Madonna i njezin brat imali složen odnos, a 2000. godine su se javno posvađali, što je kulminiralo njegovom knjigom Life With My Sister Madonna iz 2008. godine.

Bili su u svađi

Iako se njihov odnos počeo narušavati krajem 1990-ih, brat i sestra su se pomirili 2012. godine. Christopher je tada izjavio: "Ponovo smo u kontaktu, brat i sestra. Ne radim više za nju i to je bolje. Ponosan sam na nju. Možda nema glas poput Barbre Streisand niti može plesati kao Martha Graham, ali njezina kombinacija talenta ju je učinila velikom i stvorila značajnu ostavštinu."

Kada je Madonna otkrila da joj je brat preminuo, na Instagramu mu je posvetila emotivnu poruku u kojoj se prisjetila njihovog razdoblja pomirenja. "Posljednjih nekoliko godina nije bilo lako. Neko vrijeme nismo razgovarali, ali kada je moj brat obolio, našli smo put natrag jedno do drugoga. Pokušala sam učiniti sve da mu produžim život. Na kraju ga je jako boljelo, ali opet smo bili zajedno, držali se za ruke i plesali. Drago mi je što više ne pati. Nitko nikada neće biti poput njega. Znam da negdje pleše", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.