Rađa odgovorio na pitanje tko je ulovio buket na Grašinom piru

Foto: Instagram

UMIROVLJENI košarkaš Dino Rađa bio je jedan od tri kuma na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić, a sada je otkrio tko je ulovio buket na vjenčanju.

Rađa je u prethodnih nekoliko dana otkrio više informacija s vjenčanja, a sada je odao još jednu nepoznanicu o vjenčanju godine koja je zanimala mnoge. Jedna pratiteljica upitala ga je: "Tko je ulovio buket?"

"Baba Milka", odgovorio je Rađa u svom prepoznatljivom zafrkantskom tonu.

Dino Rađa bio je jedan od kumova na vjenčanju, zajedno sa slovenskim chefom Tomažem Kavčičem te Grašinim prijateljem iz djetinjstva Šimom Podujom. Košarkaš je jučer na Instagramu podijelio grupnu fotografiju s vjenčanja i otkrio tko je treći Grašin kum Šime.

"Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivati u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za*ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina", napisao je Rađa.

Prije toga je u komentarima ispod jedne objave na Instagramu otkrio informacije o prekidu Graše i Danijele Martinović. Nakon Grašine svadbe Dini je jedna pratiteljica napisala da joj je žao Danijele Martinović, Petrove bivše partnerice. Na to joj je Rađa odgovorio: "A zašto? Ona je otišla od njega."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.