Probili rupu u stepenicama pa došli do jezivog otkrića: "Neću moći spavati"

Screenshot: TikTok

Jedan par je podijelio zastrašujuće snimke svog doma na TikToku nakon što su otkrili stvar koja ih je uznemirila. Naime, ispod njihovih stepenica postoje prostorije i prolazi za koje nisu znali da se tamo nalaze. 

U videu žena objašnjava kako su napravili rupu u stepenicama i otkrili da se iza nje nalaze stepenice koje vode dalje. Na dnu tih stepenica nalaze se vrata koja vode u sobu koja izgleda napušteno, a postoji i niz tunela i malih prostorija. Sve im to stvara osjećaj nelagode jer, kako kažu, izgleda kao da su te prostorije dugo vremena neiskorištene i zaboravljene.

"Neću moći spavati"

"Ovo se sve nalazi ispod mene - neću moći spavati," rekla je žena. Nije im jasno jesu li prethodni vlasnici znali za sobe te su objasnili da im to nitko nije spomenuo pri kupovanju kuće. 

Dok su se kretali nepoznatim prostorijama, u jednom trenutku kamera se pomiče prema gore i par može vidjeti svjetlost s ceste iznad jer se na stropu nalazi velika rupa. 

@dr_scaryy SECRET Door Under The Stairs Leads to Tunnels #scary #scarystories #creepy ♬ nhạc nền - Dr. Scary

"Dobili ste dodatnu kvadraturu"

Njihovi pratitelji su bili prilično zainteresirani za video, a mnogi su se pitali kada su sobe posljednji put korištene. Drugi su pak mislili da je to prilično uobičajeno za viktorijanski način izgradnje kuća. 

"To je samo podrum. Dio velike kuće koja je nekad bila podijeljena, podrumi su se koristili za skladištenje i ponekad smještaj osoblja", napisao je jedan pratitelj. "Ovo je tako fora", dodao je netko. 

"Ne shvaćam zašto se žalite, upravo ste dobili dodatnu kvadraturu", našalila se jedna pratiteljica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.