Michael Douglas pozirao s 21-godišnjom kćeri, fotke su oduševile obožavatelje

Foto: Instagram

Holivudski glumac Michael Douglas na Instagramu je objavio selfieje s 21-godišnjom kćeri Carys. Otkrio je da joj je otišao u posjet na fakultet.

Pozirao s kćeri

Carys studira film i međunarodne odnose na Brown Universityju. Fotografije koje je Michael objavio pokazuju kako je s kćeri šetao prirodom. 

"Posjet mojoj kćeri Carys u školi jedne jesenje nedjelje", napisao je glumac. U komentarima mu se javila kćer: "Odlično sam se provela s tobom, tata."

Pratitelje glumca oduševila je objava. "Izgleda kao miks tebe i Catherine. Predivna djevojka", "Prelijepa je na mamu", "Ta djevojka prava je sretnica", "Predivni tata i kćer", "Ti i tvoja supruga stvarno se sretnici s takvom djecom", neki su od komentara.

Objavio i fotografiju sa sinovima

Douglas i Catherine Zeta-Jones u braku su već 24 godine, a osim Carys imaju i sina Dylana (24). Michael iz prethodnog braka s Diandrom Luker ima sina Camerona (45). Nedavno je Michael objavio i fotografiju sa sinovima.

Catherine i Michael u braku su od 2000. 

Glumac je jednom prilikom otkrio kako je izgledao početak njegove ljubavi s Catherine. Par se upoznao 1998. godine na francuskom Deauville Film Festivalu. Douglas je ispričao kako je, prije nego što je stigao na festival, pogledao film Zorro u kojem je glumila Zeta-Jones pa je zamolio svoju asistenticu da sazna hoće li ona biti u gradu. 

"Ostalo je povijest", rekao je Douglas. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.