Glumica odbila sakriti ožiljke od mastektomije u kampanji: "Neću više biti nesigurna"

Foto: Skims

Olivia Munn zvijezda je nove kampanje Skimsa, brenda Kim Kardashian. Glumica je u kampanji ponosno pokazala svoje ožiljke od mastektomije. Bila je model za nekoliko komada odjeće, a dio fotografija otkriva njene ožiljke pored grudi. 

U razgovoru za The Today Show rekla je da prvotna ideja nije bila da se fotografije za kampanju fokusiraju na njen ožiljak.

"Kad su mi se javili iz Skimsa da napravim ovu kampanju, radilo se samo o tome da poziram u shapewearu i novim tajicama, a ne o mom ožiljku", rekla je, pa potom pojasnila da je vizažistica htjela prekriti ožiljak, ali ju je zaustavila i obratila se timu brenda da uključe i ožiljke u kampanju.

"Ožiljci su dokaz koliko sam se borila"

Kampanja stoga naglašava Olivijin put kroz borbu s rakom dojke u suradnji sa zakladom Susan G. Komen, potičući žene da stave zdravlje na prvo mjesto i redovito odlaze na preventivne preglede.

"Usred snimanja kampanje za Skims odlučila sam da više neću biti nesigurna oko svojih ožiljaka od mastektomije. Svaki trag koji je život ostavio na mom tijelu dokaz je koliko sam se borila. Nadam se da će i druge žene koje su nesigurne oko svojih ožiljaka vidjeti ove fotografije i osjetiti svu ljubav koju šaljem. Zaista se osjećam značajno biti dijelom inicijative koja podupire istraživanja i pomaže nebrojenim pojedincima oboljelima od raka dojke", napisala je Olivia na Instagramu. 

Za grudnjake prodane do 31. listopada Skims će donirati 10 posto od zarade zakladi. Uz fotografije, kampanja uključuje i video u kojem Olivia govori o svom iskustvu.

"Ja sam Olivia Munn i preživjela sam rak dojke. Kad pogledam svoje ožiljke, promijenjen izgled grudi ili način na koji mi odjeća sada pristaje, osjećam samo duboku zahvalnost. Kako moje tijelo danas izgleda odraz je snage kojom sam se borila", kaže glumica.

Ispod fotografija javile se žene koje su imale rak dojke

Kampanja se svidjela ženama i hvale Oliviju jer nije htjela sakriti ožiljke. Javile su se i brojne žene koje su pobijedile rak dojke.

"Predivna kampanja", "Kao netko tko i sam ima ožiljke ovo mi je jako drago vidjeti u kampanji", "Ovo je moćno", "Prošla sam kroz istu borbu i imam iste ožiljke. Ovo je za mene posebna kampanja", "Kao netko tko je također imao duplu mastektomiju, zbog ovog se osjećam ugodno i seksi", neki su od komentara.

Kim Kardashian pohvalila je Olivijinu otvorenost i hrabrost. "Duboko je dirljiva Olivijina hrabrost u dijeljenju svoje priče i čast nam je istaknuti njezin glas u ovom mjesecu borbe protiv raka dojke", izjavila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.