Policija pretražuje hotel nakon smrti Liama Paynea, traže se novi dokazi

Foto: EPA

Glazbenik Liam Payne preminuo je 16. listopada nakon pada s trećeg kata hotela CasaSur u Buenos Airesu. Prema izvješću Mirrora, policija je ušla u hotel u potrazi za dodatnim informacijama o hotelskom osoblju.

Pregledavaju se hotelske kamere

Izvori navode da je hotel dužan predati istražiteljima nove sigurnosne snimke i pružiti informacije o zaposlenicima. Trenutno se istražuju djelatnici koji su radili na dan njegove smrti, kao i oni koji su radili nekoliko dana prije nesreće. Istražitelji su već razgovarali s dvojicom zaposlenika, sumnjajući da su opskrbljivali Liama drogom.

Navodno su čistač i jedan drugi zaposlenik skrivali drogu u kutiji sapuna, koju je kasnije policija pronašla u Payneovoj sobi.

U istragu je uključen i Liamov tjelohranitelj

Kako izvještava US Weekly, policija je pretražila hotel u potrazi za dodatnim dokumentima, uključujući hotelske registracijske knjige te skuplja informacije s hotelskih računala. U istragu je uključen i Paul Higgins, Liamov tjelohranitelj, koji je ispitivao nekoliko zaposlenika kako bi otkrio tko je glazbeniku nabavio drogu.

Preliminarni rezultati toksikoloških testova Payneovih ostataka otkrili su tragove kokaina, benzodiazepina, crack kokaina i "ružičastog kokaina" koji je kombinacija metamfetamina, ketamina i MDMA.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.