Adi Šoše otkrio ime posebnog gosta: Vidimo se u Lisinskom, brate moj

Foto: Gordan Svilar

Adi Šoše, glazbenik rodom iz Mostara koji je osvojio publiku diljem regije, odbrojava posljednje dane do svog prvog solističkog nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Tijekom gostovanja na Extra FM-u otkrio je da je za obožavatelje pripremio brojna iznenađenja, ali i ime svog posebnog gosta.

"Imam malu tremu"

Osim 28. listopada, zbog velikog interesa publike, Adi će se u Lisinski vratiti i 9. veljače te 18. ožujka. Na pitanje oko treme, iskreno je odgovorio: "Uuuu, odakle da krenem, imam malu tremu iskreno da kažem, nije je bilo kada smo tek objavili te datume, ali kako prilazimo bliže koncertima nekako je sve teže i teže psihički, ali opet to je neka pozitivna trema i jedva čekam da izađem pred publiku. Prije par godina sam tamo otpjevao možda dvije pjesme, bilo je super. Bila je noć posebna, ali i osjećaj kao da je mnogo više ljudi prisutno nego što zaista stane u tu dvoranu...tako da jedva čekam opet da to vidim i čujem ponovo."

"Tony Cetinski je tako veliko ime"

Na repertoaru će se naći pjesme s dva objavljena Adijeva albuma, kao i popularni duet Sve ili ništa koji je nastao u suradnji s Tonyjem Cetinskim. "Ta suradnja je onako interesantna na mnogo načina. Mi smo tu pjesmu snimili zapravo prije više od tri godine... I nekako taj cijeli proces, znači od trenutka snimanja pjesme do njenog izlaska je ono bio fakat dug, vrlo dugotrajan.

Međutim, ogromna je čast, stvarno, Tony Cetinski je tako veliko ime, mislim, jedna od najvećih regionalnih pop-zvijezda. I što se mene tiče, mogao sam čekati još jedno 15 godina? Nismo se osobno niti poznavali, umjetna inteligencija je napravila spot. Ma neka je pjesma izašla, meni je drago stvarno da je konačno ugledala svjetlo dana. I to je jedna super lijepa stvar u mojoj karijeri, ta suradnja, tako da hvala Tonyju još jednom. I vidimo se u Lisinskom, brate moj", poručio je.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.