Baby Lasagna pakira narudžbe mercha: "Tolika je ludnica da sam došao pomoći"

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

"TOLIKA je ludnica ovdje da sam i ja došao malo pomoći", izjavio je Marko Purišić aka Baby Lasagna u videu objavljenom na Instagram profilu Rockmarka, glazbene knjižare koja, između ostalog, prodaje i njegov merch.

Osim što je potpisivao svoje nove slikovnice - Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo - i istaknuo da će nekoliko sretnika imati priliku osvojiti ih, Marko je također pokazao količinu narudžbi koje su pristigle u Rockmark u posljednjih 24 do 48 sati. "Molim vas za strpljenje i hvala vam", rekao je na kraju.

"Jedva čekam svoju narudžbu"

"Naručio sam slikovnicu danas, jedva čekam. Tako je slatka", "Naručila danas, jedva čekam da dođe", "Moja majica stigla je u Köln, sviđa mi se. Nadam se da ću moći kupiti slikovnicu kada sljedeći tjedan budem u Hrvatskoj", "Jedva čekam svoju narudžbu", "Meow", neki su od komentara ispod videa. 

Podsjećamo, Baby Lasagna je u travnju lansirao svoj merch, a majice s likovima njegovih mačaka - Stipe, Gertrude i Branke - rasprodale su se isti dan. Nedavno smo razgovarali s Rockmarkom, glazbenom knjižarom preko koje se može kupiti Lasagnin merch, a u razgovoru su nam otkrili kako "narudžbe ne staju" te da su posebno Amerikanci poludjeli za majicama

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.