Boja kuhinjskih elemenata Kristin Davis ostaje u trendu već više od stoljeća

Foto/Screenshot: TikTok/Instagram/hgspot.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Kristin Davis nedavno je podijelila svoju kuhinju na Instagramu, a prostor je jednostavno očaravajući. Dominira bijela boja s bijelim zidovima, sivi i bijeli mramorni otok te bijeli kuhinjski ormari. No, ono što istinski privlači pažnju su ormari s mat zlatnim ručkama, koji pružaju elegantan kontrast u odnosu na modernu pećnicu od nehrđajućeg čelika.

@kristindavis

This has been the craziest introduction to TikTok that I could have gotten!

♬ original sound - ReesaTeesa

Bijele kuhinje su vječno popularne

Dizajnerica interijera Cyndy Cantley pohvalila je Kristinin odabir. Prema njoj, bijele kuhinje su vječno popularne jer se lako kombiniraju s različitim stilovima i dekorima. Cantley je za časopis Homes & Gardens rekla da su Kristinini kuhinjski ormari idealan primjer ovog trajnog trenda, posebno zbog elegantnih i dobro odabranih ručkica koje dodaju sofisticiranost prostoru.

Unatoč popularnosti zlatnih detalja u kuhinjama, Cantley savjetuje da ne trebate slijediti trendove ako vam se ne sviđaju. Preporučuje prilagođavanje dizajna vlastitim preferencijama i stilu, koristeći elemente koji će dugoročno održati estetiku i funkcionalnost kuhinje.

Kombinacija bijele boje i mat zlatne u Kristininoj kuhinji ne stvara samo moderan i elegantan izgled već unosi osjećaj svjetline i prostranosti, što je idealno za bilo koji tip prostora.

Uključivanje bijelih tonova u kuhinju, bez obzira na paletu boja, može unijeti osjećaj čistoće i hladnoće koja nadopunjuje ostatak dizajna. Od bijelog tostera do posuda i podmetača, ovi komadi idealan su početak za stvaranje elegantnog ambijenta.

Toster SMEG TSF02WHEU, bijeli, 219 eura
Posuda od bijelog prošaranog mramora za držanje kuhinjskog pribora, 59.99 eura
Podložak za žlicu od prošaranog bijelog mramora, 21.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.