Ove Nike tenisice rasprodale su se u rekordnom roku

Foto: nike.com/asphaltgold.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIO ovogodišnje jesenske kolekcije Jordan brenda su Air Jordan 1 Low OG Mocha tenisice, koje su puštene u prodaju prošlog vikenda, točnije 21. rujna, i to bez velike pompe. To je iznenađujuće, jer su prema nekim modnim portalima ove tenisice jedno od najboljih retro izdanja Air Jordana ove godine.

Model je inspiriran Air Jordan 1 High OG modelom iz 2020. godine

Gornji dio tenisice izrađen je od bijele kože, s perforacijama na prednjem dijelu radi veće udobnosti i prozračnosti. Posebno se ističu smeđi detalji na petama i gornjim dijelovima, dok crna boja dominira na jeziku, vezicama, rupicama za vezice i prednjem dijelu tenisice.

Na petama se nalazi crni Wings logotip, dok je Nike Air oznaka na jeziku u bijeloj boji. Cjelokupni dizajn zaokružen je bijelim đonom i crnim gumenim potplatom. Ove jednostavne tenisice u tamnosmeđoj, crnoj i bijeloj boji savršen su izbor za jesenske dane.

Model je inspiriran Air Jordan 1 High OG iz 2020. godine, kada je hajp za tom tenisicom bio na vrhuncu. Naime, prema navodima GQ-a, tenisica je lansirana nekoliko mjeseci nakon izlaska serije The Last Dance, koja je podigla interes za Air Jordan 1 na neviđene razine.

Kao rezultat toga, Air Jordan 1 High Mocha rasprodao se odmah i postao jedna od najteže dostupnih tenisica te godine na tržištu preprodaje. Čini se da bi slična sudbina mogla zadesiti i Low model.

Naime, na hrvatskoj Nike stranici ove tenisice su već rasprodane, a prodavale su se po cijeni od 159.99 eura. Rasprodane su i u drugim trgovinama gdje su bile dostupne, poput End Clothinga, gdje su se prodavale po istoj cijeni kao na službenoj stranici. Međutim još je nekoliko brojeva dostupno na Asphalt gold stranici i na StockX-u. Ako ih želite, budite brzi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.