Žena kupila vrtni staklenik s Temua - evo što kaže o kupnji

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO mnogi vole kupovati po niskim cijenama preko Temu stranice ili aplikacije, povremeno se uz njih vežu određene kontroverze, većinom zbog loše kvalitete ponuđenih proizvoda.

Na primjer, jedna žena tvrdi da je naručila lampu u obliku kroasana s Temua, da bi otkrila da je izrađena od pravog kroasana nakon što su je napali mravi. Druga korisnica Temua pokazala je lažne Disney proizvode koje je kupila na stranici, dok su se pojedini korisnici društvenih mreža požalili na to koliko su im roditelji postali ovisni o kupovini na Temuu.

Zbog ovih kontroverzi neki se pitaju je li pametno kupovati veće i značajnije predmete preko ove aplikacije, piše Daily Dot. Jedna korisnica TikToka pokrenula je raspravu nakon što je podijelila svoje iskustvo s takvom kupovinom.

"Temu ovaj put nije razočarao"

U videu s više od 80.000 pregleda TikTok korisnica Nikki (@story_of_nikki) pokazuje vrtni staklenik za koji tvrdi da je kupljen na Temuu. "Temu ovaj put nije razočarao", istaknula je na početku. 

@story_of_nikki When you order a Temu greenhouse for more than half the price found at Home Deport #temufinds #temufurniture #fypage #gardenproject #gardentiktok #plantsoftiktok #greenhouse #planttiktok #planttok #temu #foryoupage @Temu @temu_za_official #planttok #backyardvibes #plants #foryoupage #plants #gardening #temugreenhouse #gardening101 #gardeningcommunity #plantlover #backyard ♬ September - Earth, Wind & Fire

Nikki je u videu rekla da ju je majka pitala što želi za rođendan, na što je ona poslala poveznicu na staklenik na Temuu. Kada je stigao, Nikki je bila iznenađena njegovom veličinom i kvalitetom. Napomenula je da je "veličine 1.8 metara x 2.3 metra i prilično čvrst". Dodala je da bi ga preporučila i da je jako sladak.

"I ja sam ga kupila" 

U komentarima je otkrila da je postavljanje staklenika trajalo oko 10 sati, uglavnom zbog toga što je tlo trebalo izravnati i ukloniti drveni podest prije instalacije staklenika.

Njezin video prikupio je razne komentare: "Kupili smo sjenicu na Temuu i stvarno je sjajna", "Ja sam kupila manji i stvarno je odličan! Staklenik, suncobran za terasu, solarna svjetla, vodene fontane, stolci za kampiranje, sve na Temuu", "Oh, volim ovo", "I ja sam ga kupila, samo ga još nisam sastavila", "Temu mi uzima puno novca, haha", "Kupila sam svojoj kćeri toaletni stolić s Temua i novi okvir kreveta s Amazona. Isti brend, besplatna dostava s Temua i stiglo je brže!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.