Ovaj tuš s Temua košta smiješno malo, isprobali smo ga. Evo dojmova

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAO veliki entuzijast za kupanje i tuširanje, naravno da sam morala pogledati što Temu nudi u ovoj kategoriji. Pozornost mi je privukla glava za tuš s pet načina rada. Glava tuša obećava pet načina rada za spa iskustvo tuširanja. Kupilo ju je preko 100 tisuća ljudi i ocijenilo s 4.7 zvjezdica, a kako je tada cijena bila samo 3.07 eura, odlučila sam ju isprobati.

"Fenomenalna, naručila i drugu za rezervu", "Nevjerojatna kvaliteta za cijenu", "Odličan mlaz, kao na slici", "Dobra vrijednost za novac, radi sjajno", "Odlično, kupljeno dvaput", "Više nego savršeno", "Plastika djeluje jeftino, ali ispunjava svoju funkciju", "Nadmašila je očekivanja" glase samo neke od recenzija za ovu glavu za tuš.

Glava ima pet načina rada

Glavu sam naručila u crnoj boji, a pojedini trgovci nude ju i u bijeloj i srebrnoj boji. Glava je plastična, vrlo lagana u ruci i doista izgleda kao na slikama. Vrlo je velika, što može zahtijevati kraći period navikavanja ako inače koristite manje glave, kao što je kod mene bio slučaj. Na stranici trgovca stoji kako je širina tuša 90mm, a dužina 220 mm.

Montaža je bila jednostavna, dršku tuša sam bez problema spojila s crijevom. Nije bilo problema poput ispadanja ili zapinjanja. Odvajanje drške od crijeva je također bilo jednostavno i neproblematično.

Ova glava tuša je visokotlačna i ima pet načina rada: Soft, Spray, Pulse, Surf i Rain. Svi uredno rade. Mogu potvrditi kako u pitanju doista je jak mlaz, no kolika je korist od toga ovisi o tome koji način rada odaberete.

Soft, Rain i Surf način rada su se u mom kućanstvu pokazali kao najbolji za dobro staro tuširanje. Razlika je u finesama, točnije u tome kako rade srednje mlaznice. Ako koristite Soft način će raspršivati maglicu, pri Rain načinu će biti zatvoren, a pri Surf načinu će puštati vodu pod visokim tlakom. Osobno mi se od ova tri načina najviše svidio Soft, a najmanje Rain koji gotovo i nisam koristila.

Spray način raspršuje maglicu iz središnjeg dijela glave. Odličan je i zbilja pruža spa osjećaj. S obzirom na to koliko se voda pri takvom načinu rada raspršuje, pomalo hladi, no manju kupaonicu dovoljno brzo pretvori u mini saunu, tako da mi nije smetalo. Kad bih preporučila nekome ovu glavu, učinila bih to upravo zbog Spray načina rada.

Pulse način rada je super za pranje guste kose. Tanak mlaz je pod visokim tlakom zahvaljujući čemu lako dopire do tjemena i omogućava veću kontrolu prilikom pranja.

Jeftina izrada, ali ipak dobra izvedba

Nažalost, da je u pitanju jeftina plastika jasno je iz toga što se unutar par tjedana boja počela guliti, najviše na rubovima i oko mlaznica. Na prvi pogled sam čak pomislila kako je riječ o kamencu, ali ipak je problem u boji. Možda srebrna i bijela verzija glave ne bi imale ovaj problem.

Bez obzira na ovo, ako vam nije važno kako glava tuša izgleda, ovo je sasvim dobar proizvod. Tri načina rada će sasvim dobro pokriti različite potrebe pri standardnom tuširanju, dugokosima će Pulse način vjerojatno biti koristan, a Spray način stvarno pruža jako ugodan spa osjećaj koji će vas, ako ste poput mene, zadržati u tušu duže nego što je to potrebno.

Mislim da ovu glavu stvarno vrijedi probati, pogotovo za niskih 3 eura, a možda i manje, ovisno o kretanju cijena na Temuu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.