Novi modni hit su ove natikače. Šik Francuskinje su poludjele za njima

Foto: Profimedia/zara.com/nextdirect.com/manoloblahnik.com/net-a-porter.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO donosi svježinu u modne trendove, a među najzanimljivijim novostima su elegantne natikače koje su se u posljednje vrijeme počele pojavljivati na ulicama diljem svijeta.

Ovaj hibrid tradicionalnih balerinki i popularnih natikača brzo je osvojio srca modnih insajdera i poznatih osoba poput glumica Margot Robbie i Laure Harrier, kao i šik Francuskinja koje postavljaju modne trendove, navodi Who What Wear. 

Spoj udobnosti i stila

Baletne natikače ističu se svojom svestranošću i elegantnim dizajnom koji spaja udobnost i stil. S diskretnom petom, špicastim, zaobljenim ili kvadratnim vrhom te jednostavnošću obuvanja, ove cipele nude praktičnost klasičnih natikača uz dodatak elegancije balerinki.

Baletne natikače su idealan izbor za vruće ljetne dane kada je potrebna obuća koja je istovremeno udobna i šik. Savršeno se uklapaju u razne prigode, od ležernih izlazaka s prijateljima do elegantnijih, večernjih događanja.

Dizajneri su brzo prepoznali potencijal ovog trenda i lansirali razne modele na tržištu. Na raspolaganju su brojne varijante, od pristupačnijih opcija koje nudi Zara do ekskluzivnih modela Manolo Blahnika, čime su zadovoljeni različiti ukusi i potrebe.

Kožne natikače s mašnom, Zara, 29.95 eura
Balerinke s otvorenom petom, Zara, 25.95 eura
Baletne natikače, Dune London, Next, 94 eura
Ballerimu, Manolo Blahnik, 720 eura
Natikače, Brunello Cucinelli, Net-A-Porter, 810 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.