Nove One Plus slušalice jeftinije su, a moćnije od prethodnog modela

Foto: oneplus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONE PLUS uživa rastuću popularnost svojih mobitela, ali oni nisu jedino što brend može ponuditi. Nedavno su lansirali OnePlus Buds 3, bežične slušalice koje su mnoge privukle dobrim specifikacijama i relativno niskom cijenom. Još u siječnju su krenule curiti informacije o ovim slušalicama, a glasine su se ispostavile točnima. Ovaj je model napredniji od svojeg prethodnika Buds 2, a cjenovno povoljniji.

Izdržljiva baterija i snažne mogućnosti blokiranja vanjske buke

Buds 3 obećavaju trajanje baterije od 44 sata s punjačem. Bez kućišta za punjenje, odnosno nakon što ih jednom napunite, mogu trajati 10 sati. Slušalice omogućavaju tzv. 3D zvuk, podršku za LHDC 5.0 za bolji streaming s niskom latencijom. Za brzu povezivost koristi Google Fast Pair.

Buds 3 imaju i posebno snažan ANC, odnosno aktivno otklanjanje buke. Mogu blokirati do 99.6% vanjske buke. Prema brendu, ANC samostalno može obrađivati do 49 dB buke, a podržan je inteligentnim algoritmom naziva Smart Scene Noise Cancellation, koji analizira zvuk na lokaciji na kojoj se nalazite i blokira ga. Primjerice, zvuk automobilske trube ćete jako slabo čuti s ovim slušalicama.

Slušalice su opremljene tehnologijom AI Clear Call kojoj je svrha osigurati da telefonske pozive čujete kristalno jasno. Svaki od tri mikrofona unutar slušalica surađuje s ovim softverom, a ima i zaštitu od vjetra. Slušalice su i otporne na vlagu što je uvedeno primarno kao zaštita od znoja i kiše.

Buds 3 su dostupne u sivoj i plavoj boji po sniženoj cijeni od 89 eura. Redovna cijena slušalica je 99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.