"Opsjednuta sam": Pogledajte kako izgledaju nove Nike Dunk Low tenisice

Foto: nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJAVLJENA je suradnja između brenda Nike i njegove dugogodišnje partnerice i koreografkinje Parris Goebel za novi dizajn Dunk Low tenisica.

Iako mnogi možda nisu upoznati s njezinim imenom, sigurno su vidjeli njezin rad, s obzirom na to da je koreografirala nastupe i glazbene spotove za poznate izvođače kao što su Rihanna, Jennifer Lopez i Justin Bieber.

Dunk Low Parris Goebel kombinira ružičastu, senf i tirkiznu boju, pri čemu tirkizna dominira na Swoosh logu izrađenom od metalik lakirane kože. Posebni detalji uključuju zlatnu čipku Swoosh s draguljem i obrnuti logotip na peti, zajedno s etiketom na jeziku. Na unutarnjoj strani jezička nalazi se vez 5678 kao simbol plesnih rutina.

U svom priopćenju za javnost Parris je istaknula: "Kad je riječ o plesnim tenisicama, moj izbor oduvijek su bile Nike Dunk. Kroz njih imam mnoga predivna sjećanja na stvaranje i ples. Budući da je moj stil kombinacija ženskog i muškog, bilo mi je bitno odabrati boje i materijale koji prikazuju ravnotežu između te dvije energije. Važno mi je da se svatko osjeća ugodno, bez obzira na to kako se identificiraju."

S Nikeom surađuje od 2018.

Parris je ostvarila svoj prvi javni uspjeh tijekom izvedbe Goddess Awakened na Pariškom tjednu mode u srpnju, koji je isto tako režirala i koreografirala u partnerstvu s Nikeom. Njezin odnos s brendom datira od 2021. godine, kada je službeno postala zaštitno lice Nikea, no njihova suradnja je započela 2018. godine kada su zajedno vodili radionicu u Australiji.

Ove tenisice su izazvale oduševljenje na društvenim mrežama, a mnogi su podijelili svoje pozitivne komentare. "Izgledaju bolesno dobro", "Ovo smo čekali", "Kupujem ih odmah", "Opsjednuta sam", samo su neki od komentara.

Nike Dunk Low Parris Goebel bit će objavljene 24. listopada na Nikeovoj web stranici i kod odabranih prodavača. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.