Sve je više glasina oko novog iPada Pro. Evo koje se ističu

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE GODINE dolazi iPad Pro, a navodno stiže s nekim značajnim poboljšanjima. Najvažnije od svega, iPad Pro bi mogao dobiti OLED zaslon. U planu je navodno nadograđena Magic tipkovnica za tablet. Novi iPad Pro bi trebao dobiti i MagSafe te do 2TB pohrane.

Novi iPad će gotovo sigurno stići ove godine, a ovaj bismo mjesec trebali doznati više detalja. Neki vjeruju da bi ovaj mjesec mogao i izaći, zajedno s iPad OS-om 17.4.

Lakši, ali moćniji

Najveća promjena dizajna koja navodno dolazi na iPad Pro je OLED zaslon. Ova glasina kruži već neko vrijeme. Očekuje se da će se lansirati modeli 11 i 12.9 ili 13 inča. Oba bi nova modela trebala biti lakša zbog tanjih zaslona OLED tehnologije. Manji model bi trebao biti dimenzija 249.7x177.5x5.1mm, a veći 280.6x214.9x6mm.

iPad Pro 2024 bi trebao raditi na Apple M3 procesoru, zbog čega se očekuje osjetan napredak u snazi i performansama u odnosu na prethodne modele. Primarna se poboljšanja očekuju u učinkovitosti i brzini.

Prema izvješćima, Magic tipkovnica bi mogla dobiti veći trackpad u svojoj sljedećoj iteraciji. Trackpad bi također mogao dobiti nadogradnju na aluminijski završetak kako bi se bolje uklopio s vizualnom estetikom MacBook Aira i MacBook Proa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.