Aleksandar Trajkovski je novi igrač Hajduka

Foto: HNK Hajduk Split

ALEKSANDAR TRAJKOVSKI, 31-godišnji makedonski krilni nogometaš, potpisao je za Hajduk. Na Poljud stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa saudijskom Al Feihom. Klub ga je predstavio u posebnom videu.

It’s never too late…

Objavljuje HNK Hajduk Split u Petak, 15. rujna 2023.

Najpoznatiji je po svojim nastupima za Palermo te po golu za reprezentaciju Makedonije, kojim je Italiji uništio snove u nastupu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Igrao je u HNL-u

Već je igrao u HNL-u, kao 17-godišnjak došao je u zaprešićki Inter u ljeto 2010. kao tinejdžer iz skopske Cementarnice. U sezoni 2010./2011. HNL-a odigrao je samo deset utakmica kao prvotimac za Inter, ali mu je to bilo dovoljno za tri gola i četiri asistencije. Zabio je i namjestio golove protiv Lokomotive, Šibenika, Hrvatskog dragovoljca i Rijeke, a onda otišao za 1.1 milijun eura u belgijski Waregem.

Kasnije je makedonski junak igrao još za Mechelen, Palermo, Mallorcu, Aalborg i spomenuti saudijski klub. Najistaknutiji je bio u Palermu, gdje je u 113 nastupa postigao 20 i namjestio 16 golova, te u Waregemu, za koji je u 95 utakmica zabio 13 i asistirao za 11 golova. U 84 nastupa za Makedoniju postigao je 21 gol.

Ranije ovog ljeta Hajduk je doveo Mihaela Žapera, Filipa Uremovića, Fahda Moufija, Ismaela Dialloa, Zvonimira Šarliju, Leona Dajakua i Vadisa Odjidja-Ofoea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.