TRANSFERI

As: PSG planira spojiti Messija, Ronalda, Pogbu, Neymara i Mbappea

Foto: EPA

PARIS SAINT-GERMAIN je ovog ljeta odradio jedan od najzvučnijih prijelaznih rokova u povijesti nogometa, a već smišlja planove da narednog ljeta nastavi skoro istim tempom.

Klub je u ovom prijelaznom roku bez odštete doveo Lionela Messija, Sergija Ramosa, Gianluigija Donnarummu i Georginija Wijnalduma, dok je za Achrafa Hakimija platio 60 milijuna eura Interu.

PSG već ima "dream team", ali želi ga učiniti još boljim

PSG već sada na papiru ima jednu od najjačih postava u povijesti nogometa, jer je i ranije trošio ogromna sredstva na dovođenje igrača. U njegovom rosteru već se nalaze Neymar, Kylian Mbappe, Angel Di Maria, Marco Verratti...

Plan predsjednika francuskog velikana Nassera Al-Khelaifija je da narednog ljeta dovede još dvije velike zvijezde, a to su Cristiano Ronaldo i Paul Pogba, jer obojici istječu ugovori u lipnju 2022. godine, piše španjolski As.

Ako Pogba ne produlji s Manchester Unitedom, a Ronaldo s Juventusom, onda će PSG s njima moći pregovarati već u siječnju.

Ronaldu, Pogbi i Mbappeu istječu ugovori narednog ljeta

Ronaldo se već ovog ljeta povezivao s odlaskom iz Juventusa, ali na kraju je ostao u Torinu. Kako stvari stoje, izvjesno je da će on napustiti ovaj klub po isteku ugovora, a PSG bi to mogao iskoristiti da uvjeri Mbappea da ostane u klubu i igra sa svojim nogometnim uzorom.

Naime, narednog ljeta istječe i ugovor mladoj francuskoj zvijezdi, koja navodno želi otići u Real Madrid.

As napominje da će PSG teže dovesti Pogbu, jer se očekuje da po njega krene i Juventus, ako 28-godišnji Francuz ne produlji ugovor s Unitedom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.