Bellingham: Bit ću kao spužva u Realu

Foto: EPA

NOVI igrač Real Madrida Jude Bellingham (19) dao je izjavu za službenu klupsku televiziju. "Nikad u životu nisam bio toliko ponosan. Biti u ovom klubu, sa svim tim igračima koji su ovdje, s 14 osvojenih europskih trofeja... Ovo je nezaboravan trenutak. Kada ih pogledam, pomislim kako i ja želim napraviti više i ispisati povijest ovog kluba jer je toliko velik. Sretan sam što sam ovdje", izjavio je engleski veznjak.

Bellingham je u Real stigao iz Borussije Dortmund. Talijanski insajder Fabrizio Romano ranije je pisao da je dortmundski klub dobio 103 milijuna eura, a s bonusima iznos može porasti do 130 milijuna eura. Bellingham je prošle sezone odigrao 42 utakmice za Borussiju. Postigao je 14 i asistirao za pet pogodaka. Ima tek 19 godina, ali već je sakupio 24 nastupa za englesku reprezentaciju.

"Moja najveća kvaliteta je što mogu raditi od svega po malo. Ta mi vrlina omogućuje igranje na više pozicija u veznom redu. Volim driblati i dobivati duele, to je najzabavnije, ali mislim da mi je najjača strana to što mogu od svega po malo", smatra Bellingham, kojem će konkurencija u vezi biti Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Toni Kroos, Federico Valverde i Luka Modrić ako produlji ugovor.

"Bit ću kao spužva"

"Čast mi je igrati sa svim tim igračima, učiti od njih i, nadam se, pobjeđivati s njima. Sjajno je što mogu upiti toliko toga od suigrača. Bit ću kao spužva i učiti od svih njih", poručio je Bellingham, koji je za kraj govorio i o treneru Reala Carlu Ancelottiju.

"Poseban je. Njegovi uspjesi i trofeji govore sami za sebe. Svatko će vam reći da je on fantastičan. Njegove riječi o meni bile su posebne. Utjecao je na moju odluku o dolasku ovamo. Želim za njega kao trenera dati sve što mogu", zaključio je Bellingham.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.