Brozović ide u Saudijsku Arabiju?

Foto: Profimedia

MARCELO BROZOVIĆ novi je igrač na dugom popisu želja bogatih klubova iz Saudijske Arabije. Nakon što je Luka Modrić, barem tako tvrde španjolski mediji, odbio 600 milijuna eura za tri sezone u tamošnjem prvenstvu, nova opcija klubova za rješenje u veznom redu je Marcelo Brozović.

Interes za hrvatskim reprezentativcem, članom finalista Lige prvaka Intera i finalista Lige nacija, potvrdio je Fabrizio Romano. U objavi na Twitteru navodi da je Brozović jedna od opcija klubova iz Saudijske Arabije i da je sve tek u početnoj fazi mogućeg transfera.

Želi ga i Barcelona

Brozović ima ugovor s Interom do kraja lipnja 2026., a mediji ističu i mogućnost njegova dolaska u Barcelonu. Španjolski Sport tako je nedavno pisao da Barca traži zadnjeg veznog, a rješenje za tu poziciju mogao bi biti hrvatski reprezentativac. Španjolski prvak želio ga je dovesti još u siječnju, a on je bio zainteresiran za taj posao. Čelnici Intera tad nisu uspjeli dogovoriti taj transfer.

Razgovaralo se tad o razmjeni igrača u kojoj je Brozović trebao otići u Barcelonu, a Franck Kessie u Inter. Ta je priča ponovo pokrenuta. Barcelona mora pametno poslovati jer su joj čelnici španjolske lige nametnuli restrikcije. Tako neće moći dovesti nove igrače a da se ne riješi starih, odnosno njihovih plaća. Zato je jedini način da Brozović dođe u razmjeni.

Brozović je prošle sezone izgubio sigurnu poziciju u prvom sastavu Intera, no u finalu Lige prvaka je bio kapetan. Sezonu je završio s tri pogotka i šest asistencija u 40 utakmica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.