Di Marzio: Modrić je odbio 600 milijuna eura od Saudijaca

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (37) odbio je 600 milijuna eura od Al Hilala, tvrdi dobro upućeni talijanski novinar Gianluca Di Marzio. Navodi kako saudijski klub Modriću nudi trogodišnji ugovor koji bi mu po sezoni donio 200 milijuna eura. Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije neće ići za bivšim suigračima Cristianom Ronaldom i Karimom Benzemom, koji su za ogroman novac otišli u Saudijsku Arabiju.

Modriću na kraju lipnja istječe ugovor s madridskim klubom, u koji je stigao 2012. godine iz Tottenhama. S Madriđanima je osvojio sve što je mogao te 2018. godine dobio najveće individualno priznanje - Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta.

Prema Capologyju, neslužbenom izvoru plaća nogometaša, Modrić godišnje u Realu zarađuje 20-ak milijuna eura. Premda je ponuda Saudijaca deset puta veća po sezoni, čini se da je on neće prihvatiti te bi karijeru, kako je više puta i rekao da želi, mogao završiti u Realu.

Španjolci: Modrića su uznemirile priče o saudijskim ponudama

Podsjetimo, ovoga tjedna pisalo se kako neimenovani saudijski klub Modriću nudi 120 milijuna eura za dvije sezone, nakon čega je ponuda navodno povećana na 200 milijuna eura kroz tri sezone. Iznos o kojem govori Di Marzio daleko je iznad dosadašnjih glasina. Španjolski Relevo također tvrdi kako Modrić razmišlja samo o ostanku u Madridu.

Uznemirile su ga priče o saudijskim ponudama, pišu Španjolci, osobito zato što je već potvrdio da želi i dalje igrati za momčad trenera Carla Ancelottija, premda se očekuje da će imati manju minutažu uslijed jake i puno mlađe konkurencije u veznom redu, koju je povećao dolazak fantastičnog talenta Judea Bellinghama (19) iz Borussije Dortmund.

Modrića očekuje finale Lige nacija

Modrića s Hrvatskom očekuje nastup u finalu Lige nacija, gdje će u nedjelju igrati protiv Španjolske, što bi mu mogla biti oproštajna utakmica i za reprezentaciju Uoči polufinalnog ogleda s Nizozemskom (4:2) izjavio je: "Što se tiče budućnosti u Realu... Već sam sve rekao, sve što bih sada rekao bilo bi ponavljanje. Fokus je na reprezentaciji. Kada završi Liga nacija, onda možemo pričati o svemu."

Ukupno je za Real odigrao 488 utakmica, postigao 37 i asistirao za 77 golova. Pet puta bio je osvajač Lige prvaka i triput osvajač španjolskog prvenstva. S Realom, u kojem je odavno postao legenda kluba, osvojio je 23 titule.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.