Evo tko će voditi Dinamo u subotu protiv Lokomotive

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO je smijenio Antu Čačića nakon poraza od Šibenika 2:1 u SuperSport Kupu. Dinamova uprava odmah nakon utakmice održala je sastanak i donijela odluku da Čačić više nije trener Dinama. Zasad nije poznato je li smijenjen i s funkcije sportskog direktora, a vijest je saznao u autobusu dok se s momčadi vraćao u Zagreb.

Dinamo će u sljedećoj utakmici u subotu protiv Lokomotive voditi Roy Ferenčina i Sandro Perković koji su bili u Čačićevom stručnom stožeru. Postoji opcija da oni odrade ovu sezonu do kraja pa da se onda nađe novi trener iako se lako može dogoditi da on bude imenovan već sljedećeg tjedna. No, to će ovisiti o rezultatima u sljedećih par utakmica.

Bjelica sve veći kandidat

Kao prva opcija sve više se spominje Nenad Bjelica. Bivši Dinamov trener je slobodan nakon odlaska iz Osijeka i mogao bi doći odmah, a nije nevažno da ga glavni igrači u momčadi, koji su trenutačno Livaković, Petković i Ristovski jako vole i da ne bi imali ništa protiv toga da se on nakon točno tri godine vrati u Maksimir.

Kao što smo ranije pisali, spominju se razna imena, od Stjepana Tomasa do Istrina trenera Gonzala Garcije, o kojem jako dobro mišljenje ima član uprave Darko Podnar koji je u Dinamo došao upravo iz Istre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.