Hajdukovci na Fejsu: Jao nama ako je ovo to što smo čekali cijelo vrijeme

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

HAJDUK je u jučerašnjoj utakmici na punom Poljudu s 2:0 pobijedio HB Torshavn u susretu 2. pretkola Konferencijske lige. U prvom službenom ogledu Hajduka u ovoj sezoni strijelci protiv momčadi s Farskih otoka bili su Filip Uremović u 19. minuti, nakon akcije iz kornera, i Marko Livaja, koji je u 30. realizirao jedanaesterac. Uzvratna utakmica igra se sljedeći četvrtak.

Splitska momčad dominirala je prvim dijelom igre i u njemu i napravila ono najvažnije, a ujedno je i zadržala suparnika bez šanse prema naprijed. Time je i napravila veliki korak prema sljedećoj fazi natjecanja, no sudeći prema komentarima na Hajdukovim mrežama nije uspjela uvjeriti navijače u svoju moć. Izdvojili smo s Facebooka one koji su imali najviše reakcija.

"Čim nas pritisnu lopta leti bez veze naprijed"

"Po meni loše, vidi se da se trude, ali ni blizu dobrog protiv amatera, nijedna uigrana akcija... Vezni red koji je trebao napraviti prevagu u ovakvoj utakmici nije ju napravio. Capan i Krovinović nisu ništa napravili niti su igrači za Hajduk, unatoč Capanovom korneru kod prvog gola. Ne znam što je sa Sahitijem, čovjek je očajan, Livaja pretrčao kao cijelu prošlu sezonu, a Kalik je bio igrač utakmice."

"Ne znam kako vama, ali meni isti k**** kao i prošle sezone . Čim nas pritisnu lopta leti bez veze naprijed. Nisam vidio niti jednu normalnu akciju , a Krovinović još gori. Nadam se da će biti puno, puno bolje jer ovo danas je velika nula i na taktičkom planu i ostalo."

"Gattuso je najveće pojačanje ove ekipe, fizički, tj. trkački ne pamtim kad smo bili na ovom nivou."

"Igrali smo protiv momčadi iz grada manjeg od Solina kojeg bi Rudeš napunio"

"I da smo pobijedili 10:0 ne smije se na temelju jedne utakmice određivati sezona u pozitivnom smjeru, tako se ni na ovo ne smije u negativnom. Korak po korak, utakmica po utakmica, suparnik po suparnik."

"Kako loša igra, opet nema gola iz igre... ako je ovo to što smo čekali cijelo vrijeme, ajme nama."

"Tko misli da je ovo bilo dobro taj pojma o nogometu nema. Pa igrali smo protiv momčadi iz grada manjeg od Solina kojeg bi Rudeš napunio. U drugom dijelu u pojedinim dionicama sakrili su nam loptu. Ovo definitivno nije dobro. Očekivao sam puno više s'obzirom na skromnost protivnika. Valjda će biti bolje."

"Dobro je. Bit ćemo opet treći ili četvrti. Jako loša utakmica... Hvala ni za što."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.