Hrvatski branič bio je u sjajnoj šansi. Sekundu kasnije samo se uhvatio za glavu

Foto: Profimedia

CHELSEA je s uvjerljivih 4:1 slavio na gostovanju kod Panathinaikosa u utakmici 2. kola Konferencijske lige. Joao Felix (22., 55.) bio je dvostruki strijelac za londonski sastav, a po jedan gol postigli su Mihailo Mudrik (49.) i Christopher Nkunku (59. - 11 m). Za grčku momčad jedini je strijelac bio Facundo Pellistri (69), a malo je nedostajalo da to bude i Tin Jedvaj.

U dobroj je šansi već na samom početku utakmice bio bivši hrvatski reprezentativac kad je dodavanje s lijeve strane dočekao glavom. Dobar udarac zasjenila je još bolja obrana Filipa Jorgensena.

Za mnoge je ostao nerealizirani potencijal

Jedvaj je bivši veliki talent hrvatskog nogometa, koji, tvrde mnogi, nikad nije do kraja realizirao svoj potencijal. S nepunih 20 godina bio je član Rome, u koju je stigao iz Dinama u transferu vrijednom pet milijuna eura.

Bayer je 2015. otkupio Jedvaja od Rome za sedam milijuna eura, potom ga 2019. posudio Augsburgu, a onda 2021. za četiri milijuna eura prodao moskovskom Lokomotivu. Bio je i na posudbi u Al Ainu, ali se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zadržao svega šest mjeseci tijekom 2023. godine. Potom je posuđen Panathinaikosu, a u svibnju je i potpisao ugovor s tim klubom do ljeta 2027. godine.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.