VIDEO Hezonja je bio leđima okrenut košu. Uslijedila je sjajna asistencija

Screenshot: Sportklub

KOŠARKAŠI madridskog Reala u petom kolu Eurolige pred domaćom publikom savladali su Crvenu zvezdu 95:72. Najbolji strijelac Reala bio je Džanan Musa sa 17 poena, a Facundo Campazzo je uz 13 poena imao i šest asistencija. U beogradskoj momčadi jedini igrač s dvoznamenkastim učinkom bio je Miloš Teodosić s 11 poena. 

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u uvjerljivu pobjedu ugradio je sedam koševa, šest asistencija i pet skokova. Sjajan potez imao je na samome startu susreta, kada je primio loptu leđima okrenut košu, a zatim krasno asistirao za Edyja Tavaresa, koji je pogodio za vodstvo Reala 10:0. "Uf, kakav pas Hezonje za Tavaresa", rekao je komentator. Snimku Hezonjine asistencije pogledajte OVDJE.

Real i Crvena zvezda imaju po tri pobjede i dva poraza u Euroligi. Na vrhu je Žalgiris s omjerom 4-1.

Hezonja izgubio osam kilograma zbog virusa

Podsjetimo, Hezonja je ljetos potpisao novi petogodišnji ugovor s Realom, i to nakon višetjedne drame koja se razvlačila po španjolskim medijima, isticanja potpisanog predugovora s Barcelonom te kombinacija s Panathinaikosom i Partizanom.

Početak sezone nije mu bio za pamćenje jer je pokupio virus i zbog njega, kako su rekli trener Chus Mateo i suigrač Xavier Rathan-Mayes, izgubio približno osam kilograma.

Hezonja je prošle godine s Realom postao prvak Europe. Stigao je prije dvije godine u Kraljevski klub te postao jedan od najboljih igrača madridske momčadi. Ranije u karijeri nastupao je za Barcelonu, Orlando Magic, New York Knickse, Portland Trail Blazerse, Panathinaikos i UNICS.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.